Cadouri de Craciun



Exista o varietate larga de case de pariuri pe piata romaneasca, insa nu toate prezinta aceleasi oferte atunci cand vine vorba de numarul de combinatii posibile. Cotele pot varia si ele de la o casa la alta, insa ca parior profesionist, trebuie sa ai experienta necesara sa gasesti cota cu cea mai mare valoare. 

Ce inseamna cota cu valoare ridicata si cum o aleg din multitudinea de case de pariuri?

Acest lucru este simplu de aflat, tot ce trebuie sa faci este sa gasesti un meci sau o echipa pe care vrei sa pariezi in ziua respectiva, si sa faci o mica analiza la casele de pariuri cele mai importante. Daca o casa de pariuri ofera cota 1.75 pentru victoria echipei pe care doresti sa pariezi, la alta casa de pariuri poti gasi o cota de 1.95 sau chiar 2.00. Aceasta diferenta de valoare iti poate creste cota finala extrem de mult, iar veniturile vor fi mult mai mari. Va trebuie sa petreci cateva minute in fata calculatorului analizand fiecare site in parte, insa va merita efortul.

Nu uita de ofertele speciale oferite de anumite case de pariuri!
La un anumit numar de meciuri pariate, unele case de pariuri iti pot oferi o cota speciala pe unul din meciurile pariate. Cu toate acestea, vei fi nevoit sa pariezi cel putin 4 evenimente pentru a beneficia de aceasta oferta. Cu cat vei paria pe mai multe meciuri, cu atat se va mari si cota speciala. Spre exemplu, o cate de 1.30 poate ajunge chiar si la 1.70 daca ajungi la 12 evenimente pariate. 

Pariaza responsabil!
Multi pariori sunt tentati sa riste sume din ce in ce mai mari pentru a recupera din pierderi. Aceasta tactica poate foarte usor sa duca la faliment, sau chiar la lucruri mai grave. Seteaza-ti un cont in care vei depune toti banii pe care esti dispus sa-i risti intr-o luna de zile, si nu depasi acea suma.
Daca esti castigator intr-o zi, nu incerca sa-ti dublezi profitul sau sa pariezi din nou pentru ca poti pierde tot ce ai acumulat in acea zi. Atunci cand pariezi, este bine sa ai un plan bine gandit si sa-l respecti cu strictete.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu