Cadouri de Craciun

Dianabol sau Danabol, nu este un nume de fata cum multi v-ati fi asteptat. Este numele unuia din cei mai cunoscuti steroizi anabolizanti. Dianabol se gaseste atat in forma injectabila, cat si sub forma de pilule pentru administrare orala.

Dianabol nu a fost primul steroid din lume, dar a dus aceasta industrie si administrarea steroizilor la un alt nivel. Daca steroizii creati pana atunci erau axati pe cresterea masei musculare, ei bine, Dianabol a fost primul steroid din lume ce avea drept scop cresterea fortei.

Cum a fost inventat Dianabolul?
Prin anii 1940-1950 atletii Uniunii Sovietice dominau jocurile olimpice si sporturile de toate felurile. Acest lucru se intampla datorita faptului ca atletii se foloseau de puterea testosteronului artificial. In acest timp, doctorul echipei olimpice a Statelor Unite, John Ziegler a analizat steroidul sovieticilor si a reusit sa inventeze un nou steroid in colaborare cu Ciba Pharmaceuticals. Astfel a luat nastere substanta Metandienona, denumita commercial Dianabol.

Americanii au inceput astfel sa se impuna incet incet in toate sporturile. Din acel moment, acest steroid avea sa devina unul folosit in majoritatea sporturilor de perfomanta din intreaga lume. Combinarea sa cu testosteronul, steroidul sovieticilor, a avut un impact si mai mare, oferind atletilor atat masa musculara, cat si putere, forta.

Dianabol se gaseste in comert sub mai multe denumiri, dar avand la baza aceeasi substanta. Unii prefera sa numeasca acest steroid Danabol, altii Dianabol, dar se gaseste si sub numele de Naposim, Metandienon, Anabol, Anabolin, Metandrostenolon, Stenolon sau Nerobol.

De unde cumparam Danabol (Naposim)?
Desi pe la inceputul anilor 80 acest steroid a fost retras de pe piata in Statele Unite fiindca s-a dovedit ca este daunator consumat in doze ridicate, istoria sa continua, fiind produs si in ziua de astazi in laboratoare din diverse colturi ale lumii. Unele din cele mai bune firme care comercializeaza astfel de produse sunt Balkan Pharmaceuticals, Vermodje, Titan Healthcare si Alpha Pharma. Steroizi-Originali ofera spre vanzare Danabol, cat si alti steroizi originali, de calitate, in caz ca sunteti interesati.

Efectele Danabolului
Scurt si la obiect: Dianabol este un steroid ce ajuta foarte mult in cresterea masei musculare, dar la fel de mult ajuta si in cresterea fortei. Este unul din cei mai eficienti steroizi, oferind rezultate fabuloase intr-un timp scurt.

Important! Administrarea steroizilor trebuie facuta dupa un program bine pus la punct. Dozele mari sau consumul regulat de steroizi poate duce la efecte secundare nedorite. Daca aveti de gand sa folositi astfel de produse pentru a pune masa musculara, informati-va inainte! Consumul de astfel de produse trebuie inceput dupa perioada de pubertate, altfel veti ramane cu efectele secundare pe viata!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu