Cadouri de CraciunCulturistii au folosit steroizi anabolizanti ani la rand si sunt in general destul de deschisi cand se vine vorba de acest subiect. Chiar daca multi oameni pun sub semnul intrebarii aceasta afirmatie, este foarte greu de crezut ca anumiti culturisti, precum Ronnie Coleman sau Jay Cutler, au obtinut acei muschi fara ajutorul steroizilor. Dar chiar daca acest lucru este adevarat, asta nu inseamna neaparat ca ar trebui sa faci si tu la fel. 

Este adevarat, steroizi anabolizanti pot conduce la castiguri musculare impresionante si la arderea grasimilor in cel mai scurt timp, insa ei vin si cu o serie de efecte secundare de care trebuie sa tinem cont. Culturisti amatori trebuie sa stie ca exista anumite alternative mai sigure si aproape la fel de eficiente. Daca nu vrei sa concurezi la Mister Olympia, nu este nevoie sa apelezi la substante ilegale pentru a obtine fizicul atat de mult dorit. 

Pentru a demonstra acest lucru, trebuie sa aflam mai multe detalii despre un steroid numit Anapolon
Anapolon este un steroid care se mai gaseste si sub numele de Anadrol. Este un steroid anabolic sintetic, ceea ce inseamna ca a fost dezvoltat in laborator pentru a simula efectele testosteronului in organism. Desi are o afinitate mica de legare cu receptorul androgen, promoveaza totusi o crestere a masei musculare impresionanta prin cresterea sintezei proteinelor. 

Anapolon este un steroid ce are la baza substanta activa Oxymetholone sau Oximetolon.


Este un steroid foarte popular printre culturisti si sportivi. De fapt, Anapolon este unul dintre cei mai puternici steroizi androgeni, chiar daca are unele dintre cele mai pronuntate efecte secundare. Aceste efecte secundare includ schimbari in culoarea pielii, excesul de urinare, greata, varsaturi, dureri de stomac, scaderea poftei de mancare si asa mai departe.

Pentru femei, efectele secundare pot fi chiar mai grave, inclusiv cresterea parului in zone neobisnuite, modificari ale ciclului menstrual, chelie si asa mai departe. 

Daca tu cauti Anapolon de vanzare trebuie sa cumperi de pe site-uri de incredere, si nu din surse dubioase care vand in piete sau la coltul blocului. Ideea este ca trebuie sa mergi pe recomandari. Cu toate acestea, nu recomandam consumul de steroizi anabolizanti!

In acelasi timp, este important sa ne amintim faptul ca Anapolon este ilegal atunci cand este utilizat in acest mod. Asta inseamna ca sunteti nevoiti sa-l cumparati din surse cu reputatie indoielnica si riscati sa fiti exclusi din competitiile de culturism profesioniste. Aceste efecte secundare pot afecta si felul in care se antreneaza persoana respectiva. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu