Cadouri de Craciun

Gelurile UV nu sunt foarte populare printre barbati, insa femeile le adora, asadar putem lua in considerare ca o sedinta de manichiura cu gel uv ar fi un cadou potrivit pentru multe femei.

Exista diverse ocazii si motive pentru a obtine unghii artificiale. Poate ai de gand sa mergi la reuniune, botez sau o nunta si doresti sa ai un aspect placut . Sau poate ai avut probleme in cresterea unghiilor lungi si ai nevoie de asistenta. Unghiile sanatoase si frumos ingrijite reprezinta cartea noastra de vizita.

Pentru o intretinere indelungata a unghiilor este indicat sa folosim geluri UV pentru unghii. Cele mai multe unghii cu gel necesita o lumina UV pentru uscare, astfel incat acestea sunt mai greu de a se face la domiciliu. Aceasta forma de model pentru unghii este foarte recomandata.

Manichiura cu geluri UV pentru unghii este cunoscuta pentru stralucire mai luminoasa și dureaza mai mult decat o manichiura regulata, atata timp cat dureaza doua saptamani fara a crapa.   
Procesul de manichiura cu geluri UV necesita patru sau cinci straturi de lac, cu fiecare strat, urmat de un finisaj sub o lumina UV, o lumina similara cu cele utilizate in aparatele de bronzat, dar mult mai slaba.
Construirea unghiilor cu geluri uv devine rapid o alternativa fascinanta și noua la unghile artificiale. Manichiura regulata poate fi periculosa, deoarece aceasta poate deteriora unghiile dumneavoastra, care deschide patul unghial la multe boli, cum ar fi ciuperca unghiilor, care nimanui nu ii place. Gelul pentru unghii estede preferat deoarece acesta  nu distruge unghia  si ajuta in continuare pentru a consolida unghiile, daca este folosit ca strat de baza.

Dar daca totusi esti putin speriat de a avea o lucrare tehnica pe unghiile tale, atunci ati putea fi interesat sa incercati un proces de utilizare a gelului pentru unghii. Cand va uitati la modul in care se aplica gelul pentru unghii este important sa se inteleaga modul in care aplicarea gelului pentru unghii ar trbui sa functionez, astfel incat sa nu va raniti pe voi insi-va sau unghiile dumneavoastra. Deoarece aplicarea gelului UV difera de manichiura regulata.

Un lucru care este extrem de diferit intre gelul pentru unghii si manichiura generala este faptul ca la manichiura generala utilizați o combinație de polimer și monomer de a vindeca. Cand aplicam geluri UV pe de alta parte, unghiile sunt vindecate cu ajutorul luminii UV. Puteți sa va folositi de lampile UV de baza sau de lampile cu LED UV pentru intarire sau durata de tratare.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu