Cadouri de Craciun

Pozele de la nunta vor deveni unul din cele mai pretuite lucruri pe care le detii, motiv pentru care este foarte important sa aloci ceva timp si buget acestui aspect. Cum majoritatea persoanelor nu sunt instruite asupra alegerii fotografului pentru nunta, voi incerca prin acest articol sa iti expun principalele aspecte la care sa fii atenta pentru a-ti planui fotografia de nunta si la ce anume sa te uiti cand alegi un fotograf nunta.

  • Ia legatura cu mai multi fotografi pentru nunta, nu te opri la primul care-ti iese in cale. Este foarte important sa afli daca stilul fotografului se potriveste cu stilul tau. Luand legatura cu mai multi fotografi pentru nunta te va ajuta sa-l alegi pe cel potrivit. Nu uita sa le ceri informatii despre evenimentele anterioare la care au participat si chiar albume create de ei. Fotografia de nunta nu este ceva la indemana oricui.

  • Rasfoieste cateva albume foto ale prietenilor pentru a te hotari asupra propriului album. Tragand o privire prin albumele de nunta ale prietenilor iti poti face o idee asupra stilului pe care ai vea sa il abordezi, in ce pozitii sa pozezi si chiar in ce locatii sa mergi. Observa momentele in care au fost facute pozele din albumele lor si poti sugera fotografului ipostazele preferate de tine.

  • Stabileste cu fotograful exact care sunt pozele principale pe care le vrei. Poti chiar sa faci o lista cu persoanele catre care acesta sa-si indrepte atentia. De asemenea cere-i sugestii. El lucrand in aceasta bransa ar trebui sa vina cu sugestii si sa iti spuna care sunt principalele momente si ipostaze care se cer a fi surprinse la o nunta.

  • Discuta cu familia si prietenii cu privire la pozele pe care acestia le vor de la nunta. Nu in fiecare zi esti in atentia unui fotograf profesionist, asadar ai grija ca acesta sa captureze nu doar momentele tale favorite ci si ale invitatilor. Profita de faptul ca ai un fotograf nunta profesionist pentru a face si poze de grup, poze cu copiii si chiar poze individuale ale invitatilor. Pozeaza impreuna cu prietenii apropiati astfel incat sa aiba si ei poze cu momentul vostru special.

Trebuie de asemenea sa ii si spui fotografului sa aiba grija sa surprinda toti invitatii de la nunta. Nu ai vrea ca un prieten apropiat sa ramana in afara cadrului. Oricum, un fotograf nunta profesionist va sti ce poze sa faca si va avea grija sa surprinda pe toata lumea. Tu doar trebuie sa te asiguri ca ai ales persoana potrivita pentru aceasta sarcina.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu