Cadouri de CraciunSi in pariuri, ca si in alte domenii, sunt anumiti termeni specifici. Unui incepator ii este foarte greu sa stie ce inseamna anumite combinatii. Prin urmare, in articolul de astazi vom face o scurta introducere a termenilor de baza in pariuri, detaliind ce inseamna fiecare.

1 X 2 – Pariind pe victoria unei echipe este cel mai simplu pariu. 1 inseamna ca va castiga echipa care joaca acasa, 2 inseamna ca va castiga echipa oaspete si X inseamna ca se va termina egal. Exemplu: Steaua – Dinamo – 1. Asta inseamna ca noi pariem pe victoria Stelei

Sansa dubla – 1X, X2. Casele de pariuri ne ofera si posibilitatea sa pariem pe sansa dubla. Exemplu: Steaua – Dinamo – 1X inseamna ca va castiga Steau sau va face egal. Prin urmare, si un rezultat de egalitate ne va face biletul castigator. Pentru acest fel de pariuri insa cota este mult mai mica. Daca la victorie Steaua avea cota 2, ei bine, la 1X, cota ar fi in jur de 1,40.

Peste/Sub 2,5 – Acest tip de pariuri se refera la numarul total de goluri. Daca alegem Peste 2,5, atunci inseamna ca pariem ca in meciul respectiv se vor inscrie peste 2,5 goluri. Asta inseamna ca trebuie sa se inscrie minim 3. Acesta este un tip de pariuri destul de eficient. De cele mai multe ori obtinand o cota mult mai buna la casele de pariuri decat daca am fi optat pentru victoria unei echipe.

Ambele marcheaza/ GG/ Both teams to score – Acest tip de pariu apare putin diferit la casele de pariuri. La Mozzart este GG, la Bet365 este Ambele marcheaza etc. Ideea este ca alegand acest tip de pariu, noi spunem ca ambele echipe vor da gol. Si acesta este un tip interesant de pariu, care vine cu o cota buna in functie de meci.

GG3+ este o alta combinatie interesanta si inseamna: ambele echipe marcheaza si se dau peste 3 goluri. E un pariu bun, care de cele mai multe ori depaseste cota 2, in functie de meci.

1&GG/ 1 si ambele marcheaza/ Rezultat final & Mergi si Marcheaza – Acest tip de pariu se refera la Rezultatul meciului si ambele echipe sa inscrie. Este listat diferit in functie de casele de pariuri, dar cotele sunt foarte bune. De la 2 in sus, in functie de ce echipe se dueleaza.

Acestea sunt principalele tipuri de pariuri, care se gasesc la orice casa de pariuri. Daca doriti insa sa aflati mult mai multe informatii din acest domeniu, nu-mi ramane decat sa va recomand site-ul Case-de-Pariuri.com unde veti gasi orice informatie necesara unui parior incepator.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu