Cadouri de CraciunIn mod normal, daca nu esti un impatimit al mecanicii sau daca nu ai avut o problema cu aceasta piesa a masinii, nici macar nu ai avea idee ce este acela “cardan”. Eu unul am aflat abia cand am avut probleme.

Cardanul sau axul cardanic este un element component al sistemului de transmisie. Acesta este caracteristic autovehiculelor care au tractiune pe spate sau integrala. Ca functionalitate, cardanul este o piesa care asigura miscarea de rotatie de la cutia de viteze la puntea ce asigura miscarea autovehiculului.

Cardanul, ca si orice alta piesa, ajunge sa sufere defectiuni. Si in cazul in care se strica ramanem cu doua soluti: sa cumparam unul nou sau sa il reparam.

Cumparam cardan nou sau il reparam pe cel vechi?
De obicei ajungem la aceasta intrebare datorita faptului ca aceasta piesa este destul de scumpa. Pretul difera de la masina la masina, insa un cardan auto nou…costa. Prin urmare, cumparam cardan nou doar daca dispunem de suficient buget sau daca cel vechi chiar nu poate fi reparat.

Insa daca vechiul cardan poate fi reparat si gasim si niste specialisti care sa repare cardane, atunci aceasta este cea mai viabila solutie. In functie de defectiune suferita, si aici difera pretul.

Unde reparam cardane in Bucuresti?
Daca esti din Bucuresti si cauti niste specialisti in reparatii cardane, atunci nu iti ramane decat sa apelezi la echipa http://www.reparatii-cardane.ro , care iti vor asigura un serviciu profesional.

De ce sa apelam la acest service de reparatii cardane?
-fiindca se ofera garantie 12 luni pe lucrare
-reapartia cardanului este rapida. Totul se efectueaza in 24 de ore.
-service-ul dispune de tot felul de echipamente destinate reparatiilor auto, avand posibilitatea si sa realizeze cardane la comanda pentru autovehiculele ce au suferit diverse modificari.
-dispun de echipa profesionista

Acum ca stim unde sa reparam cardanul sau axul cardanic, nu ne mai ramane decat sa ne hotaram daca vom cumpara unul nou sau vom alege sa il reparam la un service cardane autorizat, precum al celor de la Mechanikus.

1 comentarii:

Ioana spunea...

Nu toate elementele din cardane pot fi reparate, de exemplu un cardan îndoit nu mai poate fi îndreptat și echilibrat În schimb la majoritatea mașinilor se pot înlocui crucile cardanice și flanșele. De asemnea, la unele cardane cu articulație planetară aceasta nu poate fi înlocuită.

Trimiteți un comentariu