Cadouri de CraciunDaca administrezi o afacere, atunci cu siguranta trebuie sa detii o carte de vizita. Cartile de vizita ar trebui sa exprime clar domeniul de activitate in care actionam prin itnermediul firmei noastre…sau al firmei la care lucram. Aspectul, mesajul transmis ajuta lumea sa inteleaga cu ce te ocupi.

Cand inchei o conversatie si cealalta persoana ramane cu cartea ta de vizita, identitatea ta sta in acea bucatica de hartie

De aceea, cartea de vizita nu trebuie sa aiba doar informatii despre afacerea ta, detaliile de contact si ce faci tu, ci trebuie sa contina si ceva despre tine. Iar la asta nu ma refer neaparat la a scrie anumite informatii personale pe cartea de vizita, ci aceasta sa transmita ceea ce trebuie prin aspectul ei, cum este la atingere, prin culori si asa mai departe.

De exemplu, daca ar fi sa iti inmanez cartea mea de vizita, vei ajunge la concluzia ca sunt o persoana calda si prietenoasa datorita urmatoarelor motive: cartea este putin grosuta, insa se simte moale; colturile sunt rotunjite; tipografia, textul sunt si ele putin rotunjite; culoarea este verde. Aceste specificatii au rolul de a da anumite stari celui care primeste cartea de vizita.

Daca esti din Brasov si nu detii inca o carte de vizita, dar doresti sa iti faci una, poti apela la https://www.euro-tel.biz si ar trebui sa tii cont de urmatoarele aspecte:

-Culoarea – chiar daca nu realizam, culoarea are un anumit impact asupra celui ce vizualizeaza cartea de vizita. Fiecare culoare are o insemnatate si transmite o anumita stare. Inainte de a hotari ce culoare va avea cartea ta de vizita, fa niste cercetari!

-Hartia, cartonul din care este facuta cartea conteaza foarte mult. Calitatea cartii spune ceva despre tine. Cu siguranta nu ar da bine sa folosim hartie rpea subtire sau materiale ieftine care strica asapectul.

-Tipografia este de asemenea importanta. Fontul folosit trebuie sa fie in conformitate cu personalitatea si tipul tau de afacere.

-Autenticitatea cartii de vizita este de asemenea importanta. Cel mai bine ar fi sa avem un model autentic al cartii, realizat de noi impreuna cu centrul de copiere, nu sa luam modele deja existente, dar sa compeltam datele noastre. De asemenea, ar trebui sa fie destul de sugestiva cu privire la afacerea pe care o intretinem. O carte de vizita unica si interesanta va fi totodata si memorabila.

Ideea este ca o carte de vizita trebuie sa fie placuta la atingere si totodata sugestiva. Daca sunteti in cautarea unui centru de copiere pentru realizarea cartilor de vizita in Brasov, atunci puteti apela cu incredere la Euro TeL.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu