Cadouri de CraciunDaca esti un fan al noutatilor din domeniul tehnologiei, atunci esti una din acele persoane care sunt intr-o continua cautare a site-urilor ce ofera stiri IT. Iar in cautarea unei surse cu informatii actualizate si de interes cu privire la ultimele gadget-uri, telefoane sau jocuri, probabil ai o lista cu anumite criterii pe care site-urile ce merita urmarite trebuie sa le intocmeasca.
In cele ce urmeaza voi lista cateva din criteriile carora trebuie sa le dai atentie pentru a te asigura ca urmaresti un website ce prezinta noutati IT de interes si de actualitate. Prin urmare, site-ul ar trebui sa prezinte:

Noile inovatii tehnologice

Pe langa stirile cu privire la marile corporatii ce lanseaza anumite produse tehnologice, site-ul trebuie sa se axeze si pe inovatii ale micilor intreprinzatori. De multe ori se intampla ca niste pusti de care nu stie nimeni sa lanseze programe sau produse ce valoreaza milioane de dolari in cativa ani. Nu este indeajuns sa ofere stiri despre marii producatori, ci trebuie luate si ideile care fac tehnologia sa evolueze, chiar daca aceste idei nu se afla in spatele unui mare brand.

Noile produse ale marilor companii

O buna sursa de informatii ar trebui sa ne prezinte stiri despre marile companii care influenteaza piata in anumite domenii. Adica ar trebui sa ne ofere noutatile si inovatiile celor de la Apple, Facebook, Samsung etc. Chiar daca mai sus spuneam ca site-ul trebuie sa ne prezinte si ideile celor noi in bransa, inovatiile companiilor ce au impact pe piata trebuie sa fie de nelipsit. Daca un website de stiri IT nu ne prezinta ultimele informatii despre ultimul model de smartphone lansat de Apple sau alt mare brand, e clar ca nu urmarim site-ul care trebuie.

Interactiune cu vizitatorii

Un website ce ofera stiri din domeniul tehnologic trebuie sa permita vizitatorilor sa-si exprime parerea cu privire la respctivele stiri. Adica ar trebui sa ofere posibilitatea vizitatorului sa lase un comentariu fara a necesita inregistrare pe site, iar pe langa asta, ar trebui ca utilizatorii sa si primeasca raspuns tot prin comentarii in cazul in care pun o intrebare prin acest mijloc de comunicare.

Recenzii asupra produselor

Faptul ca site-ul ne prezinta o serie de stiri si noutatidin domeniul tehnologic nu este intotdeauna indeajuns. Ci trebuie si testate, prezentate anumite produse, astfel incat utilizatorii sa vada implicare si sa fie indrumati. Una este sa povestim despre anumite noutati si alta este sa testam cu adevarat produsele si sa le prezentam vizitatorilor.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu