Cadouri de Craciun

Cand mobila din camera este aranjata asa cum trebuie, poate sa creeze iluzia unei camere mai mari, mai confortabile si mai primitoare. Livingul este una dintre cele mai folosite camere dintr-o casa, asadar, o mobila de living moderna si aranjata cu gust este un mare plus adus locuintei dumneavoastra.

Probabil ca cea mai importanta chestiune de luat in considerare ar fi grija fata de spatiu, astfel incat, in urma mobilarii si decorarii, acesta sa nu apara dezordonat sau prea plin cu lucruri.

Cand planuiti aranjamentul pieselor de mobila de living, aveti in primul rand in vedere punctele centrale din camera si asezati mobilierul in jurul lor (de exemplu, masa de televizor in fata patului etc.).
In multe livinguri, mai ales in cele in care livingul devine camera de zi si camera de seara, televizorul devine punctul de focus al intregii camere. Un alt punct de focus ar putea fi o fereastra larga cu o draperie interesanta sau poate un obiect de arta neconventional. Centrul de focus din camera trebuie sa devina un reper pentru aranjarea mobilei din living.

Livingul poate sa aiba mai multe puncte de focus: unul dintre acestea ar putea fi televizorul iar celalalt o masa pentru bauturi, laptop sau carti. In functie de aceste puncte, veti aseza mobila astfel incat aspectul total sa fie unul coerent, armonios.

Aspectul armonios nu trebuie confundat insa cu lipsa de originalitate. In orice living ar trebui sa existe decoratiuni si piese specifice care sa aduca un punct de surpriza camerei. De aceea, este foarte important sa rupeti aspectul monoton prin cateva piese colorate, cum ar fi draperiile, pernutele de pe canapele, o vasa cu flori sau un dulap suspendat de perete. Un dulap facut de un furnizor de mobila la comanda poate da un aspect cu totul nou chiar si celui mai monoton si “ordonat” design interior.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu