Cadouri de Craciun

Nu este tocmai usor sa cumperi cadoul potrivit unui tanar baiat. Pe langa masini, fete si jocuri video...de ce altceva mai este interesat? :) Pentru parintii confuzi sau neinformati, cumpararea unui cadou pentru un adolescent poate fi o sarcina destul de grea...mai ales daca nu sunt ajutati catusi de putin. Asadar, in cele ce urmeaza voi face o mica lista cu o serie de cadouri ce pot fi oferite aproape oricarui adolescent...cadouri care sa ii si placa.

-Daca dispuneti de o suma maricica de bani si aveti un baiat pasionat de tehnologie, de telefoane si iubeste sa-si petreaca timpul online, atunci un iPhone sau o tableta iPad cu siguranta il va incanta. Apple, am putea spune ca este o companie pioner in tehnologie, iar daca vrei intr-adevar sa-i faci copilului tau o surpriza, alege unul din produsle lor. Cu toate acestea, produsele Apple sunt cam scumpe si nu multi dintre noi ne permitem sa oferim astfel de cadouri.

-Scaun de gaming. Daca ai un copil aventurier si pasionat de jocurile video, atunci un scaun special pentru jocurile video il va face foarte fericit. In Romania exista o serie limitata de scaune pentru gaming, iar pretul lor variaza intre 300-500 Ron, insa daca vrei sa-i oferi un scaun de gaming adevarat poti oricand accesa site-uri precum eBay.com sau amazon.com.

-Daca fiul tau este pasionat de astronomie, ii place sa stie ce se intampla cu Universul si pur si simplu ii place sa priveasca stelele, atunci un telescop poate fi cadoul ideal. Gasesti o serie inteaga de telescoape de foarte buna calitate pe site-ul Discovery.ro, de unde le poti achizitiona la preturi accesibile.

Alti parinti prefera sa fie mai practici si sa le cumpere copiilor haine, pijamale si tot fel de articole vestimentare. Nu este o idee rea, insa pentru a cumpara fiului tau o haina care intr-adevar sa-i placa, ar trebui sa-i cunosti foarte bine gusturile vestimentare...iar aici situatia devine putin complicata.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu