Cadouri de Craciun

In articolul de astazi mi-am propus sa tratez modul in care ar trebui sa cumparam hainute pentru copii. Trebuie sa stim ca pretul nu trebuie sa fie factorul decizional in alegerea articolelor vestimentare, ci mai mult trebuie sa tinem cont de materialul din care este confectionata imbracamintea cat si utilitatea acesteia.

Cumparam online sau de la magazine fizice?
Multi parinti aleg sa cumpere hainute de la magazinele fizice, deoarece le este frica ca alegand sa cumpere hainute online... poate nu se vor potrivi. Adevarul este ca majoritatea magazinelor online au descrieri foarte detaliate ale fiecarui produs in parte si pe langa asta, hainutele pentru copii sunt sortate in functie de varsta, deci ne va fi destul de usor sa alegem marimea potrivita. Daca in cel mai rau scenariu posibil hainutele sunt prea mici sau prea mari, atunci le putem returna si putem primi marimea potrivita.

De ce sa alegem magazinele online de hainte pentru copii?

Diversitatea hainutelor. Cred ca principalul motiv pentur care alegem sa cumparam online il reprezinta faptul ca pe internet gasim o multitudine de modele de imbracaminte pentru copii, care mai de care mai autentice, mai frumoase si mai interesante.

Usurinta de cumparare. Cumpararea articolelor vestimentare din magazine online a devenit un proces foarte simplu si foarte utilizat in ultima vreme. Cu doar cateva clickuri putem vedea sute de modele de imbracaminte, fara ca macar sa iesim din casa. Tranportul este asigurat de firmele de curierat, iar plata se face fie prin card, fie ramburs, la livrare. Astfel, procesul de cumparare online este foarte simplus I foarte rapid.

Compararea preturilor. Navigand pe internet este mult mai simplu sa comparam preturile din magazinele online, decat sa umblam prin zeci de magazine fizice. Astfel, exista posibilitatea ca pe internet sa gasim hainute pentru copii la preturi mult ai mici decat daca am cumpara din magazinele fizice.

Alegand sa cumparam haine din magazinele online de hainutepentru copii beneficiem de asemenea si de alegerea celor mai bune materiale. Diversitatea magazinelor online si a hainutelor ce sunt comercializate pe internet ne ofera posibilitatea sa cumparam hainute de la branduri la care nu am avea acces in magazinele fizice.

Prin urmare, in momentul de fata nu avem nevoie decat de un computer si o conexiune la internet pentru a cumpara copilasilor nostri cele mai frumoase hainute. Ba mai mult, tehnologia ne permite sa cumparam direct de pe telefonul mobil sau de pe tableta…daca acestea beneficiaza de o conexiune la internet.

*Evitati hainutele care sunt prea stramte la gat sau la incheieturi si pe cat puteti evitati-le si pe cele cu fermoar.
*Aveti grija ca bebelusul sa se simta confortabil in noile hainute si sa nu sufere diverse iritatii axandu-va pe hainele din bumbac.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu