Cadouri de CraciunIn artiolul de astazi nu vom vorbi despre cadourile de Craciun, ci vom vorbi despre marturiile de nunta, care sunt tot niste cadouri, dar pentru invitatii de la nunta.

Cu toate aceastea, marturiile sunt de mai multe feluri si pentru mai multe evenimente, precum botezul, petrecerile onomastice sau evenimente corporatiste.

Desi de multe ori cuplurile sunt in dilema daca sa ofere sau nu invitatilor de la nunta marturii, ei bine, acestea reprezinta totusi un aspect destul de important si pe langa faptul ca sunt o buna cale de multumire, acestea pot reprezenta un cadou frumos si practic pentru cei ce-l primesc, chiar daca unele cupluri considera marturiile niste lucruri care nu sunt necesare.

De ce este bine sa oferim marturii invitatilor
-Invitatii au fost destul de amabili sa-si petreaca seara cu tine, si chiar sa contribuie cu o anumita suma de bani la nunta. Sa nu mai spun ca altii au venit de la mare departare, iar un mic cadou cu siguranta i-ar bine dispune.
-Marturiile pot completa tema nuntii. Daca alegi sa faci evenimentul pe o insula sau poate chiar pe vapor(exista multe cazuri excentrice), poti oferi invitatilor cadouri specifice locului in care tii evenimentul.
-Marturiile sunt o traditie destul de veche. Si daca ai o nunta traditionala, atunci si aceste cadouri pentru invitati trebuie incluse in intregul eveniment.
-Ele iti permit sa iti exprimi stilul si creativitatea.
-Marturiile de nunta sunt destul de ieftine. Tinand cont de faptul ca o marturie de nunta porneste de la pretul de 1 RON, nu cred ca achizitionarea acestora va afecta bugetul nuntii.

In organizarea unei nunti ai multe lucruri de luat in vedere, multe dintre ele mult mai importante decat marturiile pentru nunta, insa nu trebuie sa sarim peste acest aspect si sa ii acordam atentia cuvenita. Rochia de mireasa, locul unde va fi sustinut evenimentul, formatia care vine la nunta…sunt intr-adevar lucruri ce necesita o atentie si un buget mai mare, dar oferirea unui mic cadou invitatilor este un lucru ce trebuie luat in considerare.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu