Cadouri de Craciun

Evaluand diferite branduri de termopane, am observat ca printre cele de top se afla si compania Rehau care fabrica cateva dintre cele mai calitative, longevive si eficiente ferestre si usi de pe piata. Acestea nu sunt greu de intretinut, si se uzeaza mult mai greu decat alte produse de pe piata: nu arata urme de rugina sau de putregai, si sunt usor de sters de praf cu o simpla carpa. In plus datorita tratamenteleor speciale aduse sticlei, razele Ultra Violete nu pot patrunde prin acesta, iar mirosurile, zgomotele si fumul vor ramane afara, indiferent cat de aglomerata este zone in care traiti.


Tamplaria din PVC este un bun izolator iar cu ajutorul armaturilor din otel si a feroneriei de calitate superioara, frigul si umezeaza vor ramane, la randul lor afara. Se stie, factorul-U este cel care arata termoconductivitatea si cu cat este mai mic cu atat izolarea termica este mai mare, caldura se va pastra in interiorul apartamentului, iar consumul de energie de la centrala termica sau de la aparatul de aer conditionat va scadea cu aproximativ 76%, datorita sistemului cerificat de fereste GENEO.


Daca alegeti Rehau, veti afla ca veti avea multe beneficii cu ajutorul acestora. In afara de economiile facute, acestea sunt si impermeabile, tratate sa reziste impotriva incendiilor, sau la atacurile de termite sau alte insecte, usor de instalat, si rezonabile din punct de vedere al pretului. Daca ceea ce va preocupa cel mai mult este designul apartamentului sau casei dumneavoastra, este important de stiut ca puteti gasi termopane Rehau intr-o multime de forme si culori, la alegerea clientului.


Cel mai important insa, este faptul ca atunci cand decideti sa investiti in termopane pentru casa dumneavoastra, investiti de fapt in confort, sanatate pentru familie si in siguranta bunurilor pe care le gazduiti sub acoperis. Vantul, ploaia, poluarea sau intemperiile aduse de viata la oras (cum ar fi praful sau zgomotele) nu va vor mai deranja la fel ca pana acum. Iar curentul care va dadea dureri de cap sau de masele, va ramane o amintire neplacuta.


Iata cateva caracteristici ale termopanelor Rehau:

  •     Structura flexibila a profilului, in functie de nevoile fiecaruia (60mm, 70mm).
  •     Geamuri pluristratificate si tratate cu o conductivitate mica si rezistenta la sunet.
  •     Armaturi simple si duble din otel galvanizat sau fibre
  •     Feronerie de buna calitate
  •     Garnituri cauciucate impermeabile, duble.

In plus, Rehau va ofera o gama foarte larga de produse pentru casa dumneavoastra, avand o experienta de zeci de ani in domeniul constructiilor. In ceea ce priveste instalarea de termopane puteti alege intre: ferestre, usi, sere, balcoane, terase, toate in varianta lor glisanta, rabatanta sau semirabatanta. In plus puteti gasi, de asemenea obloane sau pervaze, ba chiar si jaluzele, ca accesorii suplimentare. Cele 4 mari beneficii pe care Rehau le ofera clientilor sai sunt:

  •   -  izolarea termica (caldura nu mai poate parasi casa iar frigul este tinut la distanta)
  •   -  sisteme anti efractie (pentru a te simti in siguranta in interiorul casei tale)
  •   -  izolare fonica (confortul creste atunci cand linistea ne inconjoara si putem dormi linistiti si evada din spatiul cotidian)
  •   -  mentenanta foarte usor de realizat si durabilitate in timp.

Acestea fiind spuse, speram ca v-am convins ca termopanele Rehau sunt o investitite inteligenta.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu