Cadouri de Craciun


Alegerea si asortarea bijuteriilor este la fel de grea, ca si in cazul hainelor. In randurile de mai jos veti gasi sfaturi pentru alegerea celor mai potrivite bijuterii si pentru purtarea lor.

Lanturile sunt adorate de catre toate femeile, pentru ca evidentieaza bluzele, rochia si atrag atentia asupra bustului. Insa alegerea celui mai potrivit model este dificila, fiindca nu trebuie sa incarce tinuta. Daca doriti sa evidentiati bustul, alegeti modele scurte. Lanturile mai lungi ofera eleganta chiar si tinutelor sobre. Puteti opta si pentru mai multe lanturi subtiri, dar evitati purtarea acestora cu alte bijuterii masive. In ceea ce priveste bratarile, puteti opta si pentru bratari la picior. Bratarile trebuie alese in functie de incheietura mainilor, iar bratara pentru picior trebuie purtata la fuste lungi si la pantofi fara toc. Inelele sunt pe placul tuturor femeilor, astfel este de inteles tentatia de a purta mai multe in aceleasi timp. Pentru o tinuta impecabila, nu purtati inele pe fiecare deget si nu asortati la tinute inele in mai multe culori. Daca aveti o bluza mulata, mizati pe inelele mai mari, in timp ce la un model mai infoiat alegeti dintre inelele fine.

Seturi inele, pentru femei moderne

Fiecare doamna doreste sa fie in pas cu moda, dar piesele vestimentare in tendinte, nu sunt de ajuns. Trebuie sa investiti si in accesorii care sa evidentieze hainele purtate. Inelele sunt bijuteriile la care nu ar renunta nici o femeie. La alegerea inelelor trebuie sa va decideti asupra:

- materialului
- pretului
- modelului

Daca nu vreti sa dati gres la asortarea lor, puteti opta pentru seturi inele. Mergeti pe sigur cu ajutorul bijuteriilor din set si cu siguranta veti fi admirata datorita tinutei impecabile.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu