Cadouri de Craciun

Mai mult ca sigur ai ajuns la acest articol fiindca esti in cautarea unei firme de hosting pentru gazduirea site-ului tau, dar nu detii inca prea multe informatii despre acest domeniu. In cele ce urmeaza iti voi spune tot ce trebuie sa stii referitor gazduirea web si diferentele dintre tipurile de servere.

Totusi, sa incepem cu inceputul: Ce este gazduirea web si cum functioneaza?
Gazduirea web sau Web hostingul se refera la serverul pe care este tinut un website. Prin pachetul de gazduire beneficiem de un server mai mult sau mai putin performant pe care avem un anumit spatiu si o anumita lungime de banda. Un website nu poate exista daca nu este tinut pe un server.

Exista trei mari tipuri de hosting:
·         -Shared web hosting
·         -Servere Dedicate
·         -Reseller web hosting

Primul tip de gazduire este si cel mai intalnit. Cum si numele indica, alegand optiunea de Shared Web hosting vom cumpara spatiu pe un server pe care se mai afla si alte site-uri. Aceasta forma de gazduire este cea mai intalnita si cea mai ieftina, fiind ideala pentru bloguri si site-uri de prezentare.

Serverele dedicate sunt exact opusul pachetelor de gazduire web tip Shared. Alegand sa beneficiezi de un server dedicat vei avea propriul tau server inchiriat de la compania de hosting. Serverele dedicate sunt computere foarte performante cu conexiuni puternice la internet. Aceasta optiune este ideala pentru site-urile mari, complexe si care au un numar mare de vizitatori zi de zi. 

Pachetele Reseller Web hosting sunt ideale pentru firmele de web design care vor sa isi extinda serviciile oferind clientilor si pachete de gazduire web. Firmele mari de web hosting sunt cele care ofera servicii de reseller, adica de revindere a serviciilor. Prin aceste pachete Reseller poti si tu sa iti deschizi o afacere cu planuri de gazduire web.

Daca esti in cautarea unei firme de gazduire web, poti incerca pachetele celor de la Smart-Hosting.ro si ai garantia ca vei beneficia de servicii profesionale si servere performante. Alegerea unui pachet de gazduire trebuie facuta exact dupa nevoile tale. Daca ai un website mic, simplu , care nu are nevoie de prea multe resurse, poti sa iti gasesti hosting si la 1-2 Euro pe luna. Insa daca ai un website foarte vizitat si complex, atunci este posibil sa ajungi sa platesti si 100 Euro pe luna pentru server.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu