Cadouri de Craciun

Am un prieten care este culturist in adevaratul sens al cuvantului, participa la concursuri si viseaza sa participe chiar si la Mr Olympia. Si cu totii stim ca pentru a ajunge sa participi la un astfel de concurs trebuie sa te folosesti de steroizi, ca altfel nu ai cum.

In fine, ideea este ca mai vbesc cu el despre steroizi si chiar imi mai recomanda cateodata anumite cicluri si anumite produse, pana acum am incercat Balkan si Alpha Pharma si am vazut imbunatatiri considerabile, insa acum o saptamana si ceva am vbit iar despre steroizi si l-am mai intrebat ce mai foloseste, care crede el ca sunt cele mai bune produse si mi-a zis ca acum urmeaza un ciclu cu steroizi de la Hilma Biocare si mi-a recomandat si mie sa incerc produsele astea.

Problema este ca nu prea le-am gasit pe net, nu prea se gasesc prin Romania, ci mai mult pe afara si l-am intrebat daca sunt asa bune de ce nu sunt vandute si in Romania si de ce nu sunt asa cunoscute. Iar el mi-a zis ca aceste produse se invart mai mult printre antrenori si printre profesionisti, nu sunt steroizi de duzina.

Am zis, ok, hai sa le incerc ca la urma urmei n-am nimic de pierdut si mi-a adus el produsele, nu stiu daca si-a pus sau nu capac, dar pretul e oarecum asemanator ca pe steroizii pe care i-am cumparat inainte. Adica pe Testosteron Enantat am dat vreo 150 Ron si pe Boldenone vreo 200...sticlute de 10 ml.

Ideea este ca sunt foarte multumit. Au trecut doar 4 zile de cand am inceput ciclul si simt forta, simt cum pompeaza. Nu degeaba se vand produsele astea doar printre antrenori.

Pe moment sunt foarte multumit cu Hilma si voi mai scrie un articol la finalul ciclului sa va spun ce imbunatatiri s-au vazut.

Voi ati incercat steorizii de la Hilma Biocare? Cum vi se par? Care vi se par cele mai bune produse?

2 comentarii:

Liviu spunea...

Si eu vreau sa incerc hilma. am mai auzit pe la sala vorbinduse de steorizii de la hilma, insa e cam aiurea sa ma bag in seama sa zic ca vreau si eu sa cumpar. inca nu am muschii lor...

Victor spunea...

Am cumparat si eu de pe site-ul www.steroizi-originali.com si sunt foarte multumit. Sunt intradevar produse de calitate.

Trimiteți un comentariu