Cadouri de Craciun

Findca inca sunt persoane care nu stiu diferenta dintre beneficiile aduse de unghiile acrilice si unghiile tratate cu gel, am hotarat sa discutam in acest articol despre fiecare in parte.

Unghiile acrilice
Unghiile false, cunoscute si sub numele de "unghiile acrilice" sunt aplicate de majoritatea femeilor la un moment dat in viata. Acrilul ofera unghiilor o stralucire si o rezistenta aparte, dar de asemenea le poate oferi unghiilor si un aspect diferit, mai lung. Unghiile false sunt la moda deoarece ofera mainii un asepct aparta, un aspect ce rar poate fi vazut la unghiile naturale. Unghiile acrilice pot fi pictate cu diferite modele incat sa te faca intr-adevar sa iesi in evidenta. Unghiile acrilice sunt fixate peste unghiile naturale. Femeile care aleg sa poarte unghii false nu o fac neaparat datorita faptului ca unghiile naturale sunt urate sau nesanatoase, ci si datorita faptului ca vor unghii mai frumoase si le place sa fie in pas cu moda. Spre deosebire de unghiile pe baza de geluri uv, unghiile acrilice pot veni deja pictate si desenate incat nu vei mai fi nevoita sa folosesti alte geluri pentru unghii, decat cel de lipire.

Pachetele de unghii false vin in diferite forme si stiluri. Pot fi de asemenea impodobite cu diferite accesorii. Pentru cele care nu reusesc sa isi picteze singure unghiile, se gasesc de cumparat diferite modele de lipit pe unghiile false, astfel incat sa dispui de desene frumoase si moderne chiar daca nu te pricepi la desenat.

Unghiile pe baza de geluri
Unghiile pe baza de geluri sunt cea mai buna alegere pentru femeile care doresc unghii lungi si rezistente la uzura. Unghiile false si unghiile pe baza de gel au rezultate asemanatoare. Unghiile pe baza de gel sunt alegerea potrivita pentru femeile ce doresc sa isi faca manichiura la salon. Gelurile UV au devenit in scurt timp cele mai cunoscute geluri pentru unghii, asta datorita multiplelor beneficii pe care tratagea unghiilor cu geluri uv le poate aduce.

Spre deosebire de unghiile false, unghiile construite pe baza de geluri uv pot parea foarte naturale. Gelul uv se aplica in straturi peste unghia actuala si chiar da impresia ca unghia nu a suferit nici un fel de interventie, ci este pur si simplu naturala, dar vopsita. Ca si unghiile acrilice, cele pe baza de geluri pot fi pictate cu diferite modele.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu