Cadouri de CraciunIa traditionala romaneasca a revenit in trend de curand. Daca inainte aceasta vestimentatie se purta doar in zonele specifice si doar de sarbatoare, alcatuind un costum traditional complet, acum ia a ajuns sa fie purtata in orice mediu. Si mai mult de atat, multe femei incep sa ii aprecieze adevarata valoare.

Pentru necunoscatori, ia este o bluzita traditionala facuta in special din bumbac, in sau borangic. Aceasta reprezina partea de sus a unui costum traditional feminin.
Ia traditionala romaneasca poate fi purtata in orice sezon si poate fi asortata destul de usor, chiar daca dorim o tinuta eleganta sau una lejera.

Cu ce asortam eficient ia romaneasca?
-Cu pantaloni drepti sau blugi. O imbracaminte clasica, cu pantaloni negri, toc inalt si ia bagata in pantaloni este o combinatie destul de buna. Ia poate fi purtata foarte eficient si cu pantaoni din in si niste sandale lejere.

-Cu fusta creion. Fusta creion este preferata celebritatilor, iar intr-o cobinatie cu o ie simpla si eleganta poate face furori in ochii admiratorilor sau chiar a admiratoarelor. Aceasta combinatie, in functie de culori si materialul fustei, purtata cu sandale vei ajunge la o vestimentatie de primavara-vara subtila, relaxanta si eleganta.

-Cu fusta clos. Ia traditionala romaneasca combinata cu o fusta clos rezulta o tinuta lejera.

-Cu o fusta de piele. Chiar daca nu e cea mai intalnita combinatie, ia poate fi purtata si cu o fusta de piele. Dar ideea este ca ia sa fie simpla si nu prea colorata.

-Cu fusta din basmale. Fusta din basmale nu este nici ea prea intalnita, dar se poarta foarte bine cu ia. 

Si aici ideea este ca atat ia cat si fusta sa nu aiba exces de culori, ci sa fie cat mai simplute.
O mare parte din celebritatile de la noi au inceput sa poarte ie romaneasca, dar asta nu datorita intoarcerii la traditii, ci datorita faptului ca materialul este foarte bun, poate fi asortata cu multe alte articole vestimentare si accesori si in special faptului ca ia este de calitate si aspectuoasa. Daca sunteti in cautare de articole vestimentare lucrate manual, in special de ie traditionala romaneasca, atunci va recomand site-ul www.trefle.ro ce curpinde o gama variata de ii de dama si copii.

Ia poate fi purtata oriunde daca o asortezi cum trebuie, atat la birou, club cat si pe plaja. Si daca ne uitam putin pe internet sau daca acordam putin mai multa atentie vedetelor care apar in diverse emisiuni la TV, vom observa ca multe femei combina ia traditionala cu succes.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu