Cadouri de Craciun


Sezonul rece e aproape gata iar proprietarii de autovehicule se pregatesc sa cumpere anvelope de vara online sau de la magazinele de specialitate locale. Cu toate acestea, alegerea unui astfel de produs nu este atat de usoara precum pare. Multi se grabesc sa cumpere ce e mai ieftin si regreta alegerea facuta dupa primele drumuri mai lungi pe care le parcurg cu masina. Daca te gandesti ca poti sa obtii tot ce e mai bun de la masina ta mergand cu anvelope all-season, atunci trebuie sa te pregasesti pentru o surpriza majora. 

Anvelopele de vara (numite si anvelope de performanta) asigura o aderenta excelenta atunci cand temperaturile cresc si sunt, fara nici un compromis, cea mai buna alegere pentru masina ta. Chiar daca ai mai auzit acest lucru, trebuie sa stii ca anvelopele all-season nu exceleaza in nici un anotimp. Singurul lor avantaj este ca sunt mai ieftine, si atat tot. Cunoastem faptul ca, pe timp de iarna, cele mai bune anvelope sunt cele produse din cauciuc dedicat pentru zapada si gheata deoarece ofera o aderenta buna la temperaturi scazute. Anvelopele de vara dispun de un avantaj asemanator deoarece ofera tractiune buna pe temperaturi mai ridicate. 

Spre deosebire de anvelopele de iarna, care sunt proiectate pentru a fi lipicioase si flexibile, anvelopele de vara sunt mult mai rigide pentru a oferi caracteristici de manipulare excelente. Aceasta este practic cea mai importanta diferenta dintre anvelopele all-season si cele dedicate pentru vara sau iarna. Recent, anvelopele de performanta moderne au fost capabile sa atinga acesta caracteristici prin utilizarea diferitelor substante chimice in procesul de producere. Anvelopele de vara sunt, de asemenea, eficiente in prevenirea fenomenului de acvaplanare. Multe anvelope dispun de santuri in banda de rulare care absorb apa si ajuta anvelopa sa se comporte excelent in conditiile de ploaie.

Cauciucurile de vara se uzeaza mult mai greu decat cele all-season. Asta inseamna o durata mai lunga de viata, si, de ce nu, mai putini bani cheltuiti pe termen lung. In plus, anvelopele de performanta sunt asimetrice, ceea ce ajuta la prelungirea duratei de viata. Daca vrei sa faci cea mai buna alegere, atunci ar fi indicat sa alegi anvelopele de performanta dedicate.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu