Cadouri de CraciunDaca stam putin si ne analizam cercurile de prieteni, cu siguranta vom gasi numeroase persoane care fumeaza si doresc sa renunte la acest viciu intr-un fel sau altul. Mai mult decat atat, multi dintre ei cauta alternative mai putin costisitoare pentru a-si satisface aceasta pofta. Prima optiune care vine in mintea tuturor este tigara electronica, un produs care devine din ce in ce mai popular, nu doar in Romania, ci in lumea intreaga. Insa, cu toate acestea, putini dintre noi stim cu adevarat ce este o tigara electronica si cum functioneaza ea cu adevarat.

Ce este tigara electronica?

Piata tigarilor electronice a crescut enorm in ultimii ani, ajungand la aproximativ 3 miliarde de dolari. Intr-o tentativa de a renunta la tutun, un sfert din numarul intreg de fumatori din toata lumea au incercat tigarile electronice. Acestea au fost create prima oara in China si au fost comecializate si in alte tari la inceputul anului 2007. Multe dintre ele sunt asemanatoare si pot fi confundate cu o tigara obisnuita cu tutun. Insa, daca analizam acest produs in interior, vom observa ca acestea nu contin nici o urma de tutun, doar ca au nicotina.

Tigarile electronice sunt de fapt vaporizatoare. In loc sa arda tutun, mecanismul lor incalzeste un anumit lichid. Acest lichid se transforma in vapori, care este apoi inhalat. In timp ce unii sustin ca acesti vapori ofera sunt oarecum mai putin daunatori fata de tigara traditionala, acest lucru este contestat de anumite agentii de reglementare si experti. 

De unde cumparam tigari electronice?

Tigari electronice se gasesc atat la tutungerii, cat si la diverse magazine destinate fumatorilor. Ba mai mult, se gasesc si in anumite farmacii.
Daca insa sunteti o persoana comoda, internetul abunda de site-uri ce comercializeaza diverse tipuri de tigari electronice, unul din el fiind http://etigara-electronica.ro/ unde putem gasi atat tigari cat si diferite accesorii necesare fumatorilor de tigari electronice.

Iata cateva aspecte importante legate de tigarile electronice

In primul rand, nu va trebui sa te stresezi ca ai uitat bricheta sau cutia cu chibrite acasa, deoarece tigarile electronice nu au nevoie de foc. In schimb, acest produs foloseste o baterie pe baza de litiu. De asemenea, fiecare tigara electronica contine o camera de vaporizare si un cartus umplut cu lichid. Atunci cand tragi dintr-o tigara electronica, la fel cum faci si cu tigara obisnuita, bateria ofera putere produsului sa incalzeasca lichidul si sa-l vaporizeze. Unele produse pot avea un beculet LED de culoare rosie, insa nu toate tigarile electronice sunt asemanatoare cu tigarile obisnuite. Tot ce inhalezi cand fumezi un astfel de produs sunt vaporii produse in camera de vaporizare.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu