Cadouri de Craciun

Principala perspectiva urmarita de studiourile care creaza jocuri cu parcari sau jocuri cu masini in general consta in cucerirea imaginatiei generatiei tinere din ziua de astazi. Un set de statistici recent efectuat indica faptul ca 9 din 10 tineri din intreaga lume detin calculatoare cu acces la internet, ceea ce face ca probabilitatea ca acestia sa acceseze un joc online sa creasca enorm de mult. Multi dintre acesti tineri sunt pasionati de jocurile cu masini de viteza sau de jocurile cu parcari, deoarece acestea au capacitatea sa le testeze abilitatile de indemanare la maxim.

Ce spun marile companii cand vine vorba de jocuri cu parcari
Electronic Arts este considerata principala companie ce se ocupa cu crearea jocurilor online in prezent, deoarece este intr-o cautare constanta de dezvoltare si de monopolizare a pietei. Piata jocurilor online este fara indoiala de tip oligopol, si este greu de crezut ca aceasta situatie se va schimba in curand. Investiile celor de la Electronic Arts insumeaza aproximativ 1 miliard de dolari in anul 2011, ceea ce face practic imposibila misiunea concurentilor de a ramane aproape.
Jocuri precum Need for Speed sau Nascar sunt doar cateva dintre superproductiile realizate de cei de la Electronic Arts. Insa odata cu acapararea jocurilor online, viitoarea tinta a companiei este sa realizeze cat mai multe jocuri cu parcari, sau cu masini in general, pentru a oferi publicului tanar cat mai multe surse de distractii.

De ce este atat de mare interesul pentru astfel de jocuri?
Datorita faptului ca jocurile online pot fi accesate foarte simplu de pe orice calculator cu acces la internet, si pot fi jucate utilizand doar cu tastatura si mouse-ul, fara aparaturi sofisticate sau joystic-uri moderne. Un raspuns extrem de simplu care a adus un profit de sute de milioane companiei Electronic Arts in anul 2011. Principalele aspecte ce capteaza atentia utilizatorilor in jocurile cu parcari sunt:
  • nivelul de dificultate al jocului
  • simplitatea controalelor
  • culorile vii, naturale
  • ambianta oferita de toate caracteristicile generale ale jocului
  • durata de completare
Pentru ca un joc sa fie accesat zilnic de milioane de utilizatori din lumea intreaga, el trebuie sa contina cel putin trei dintre aspectele enumerate mai sus. Multe dintre aceste jocuri cu parcari create de cei de la Electronic Arts includ cel mult 10 niveluri, iar cele mai sofisticate dintre ele au incorporat in structura un modul de practica, pe care utilizatorii il pot accesa pentru a exersa controalele jocului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu