Cadouri de CraciunPrimavara si-a intrat deja in drepturi asadar tot ceea ce trebuie sa facem noi este sa o primim asa cum se cuvine. Soare, temperaturi mai ridicate, zile mai relaxate, toate acestea fac parte din acest anotimp.
Totusi, primavara vine in urma iernii care este o perioada mai complicata din punctul de vedere al alimentatiei asadar, ar fi bine ca fiecare organism sa treaca printr-o perioada de detoxifiere.


Cum sa ne detoxifiem organismul?
Bineinteles ca prin metode naturale, deoarece numai acestea ne ajuta sa urmam un tratament sanatos. Si ce este mai bun decat cateva lichide pentru detoxifierea organismului?
Iata aici, topul celor mai bune ceaiuri pentru slabit, ideale pentru detoxifierea de primavara!

Pe primul loc este urzica, care este numai buna pentru o gama variata de afectiuni, de la boli hepatice pana la anemie. Incercati sa beti zilnic un ceai de urzica deoarece acesta va ajuta foarte mult sa aveti si un sistem imunitar puternic.

Deasemenea, coada calului este o planta ideala care se consuma sub forma de ceai cam de 2-3 ori pe zi, intre mese. Ceaiul de coada calului va ajuta si sa va pastrati un ten frumos, tanar si revigorat, asadar de ce sa nu incercati?

Ceaiurile de floare de soc sunt deasemenea foarte recomandate atat pentru detoxifiere cat si pentru tratarea anumitor boli. Ceaiul de floare de soc nu se bea cu zahar!

Ceaiul de mesteacan este facut din frunzele uscate de mesteacan si se consuma in timpul zilei, cam de 2 ori. Acesta ajuta si la scaderea nivelului de colesterol dar si la arderea grasimilor. Trebuie sa incercati si ceaiul de papadie, care desi are un gust mai amar, isi face foarte bine efectul intr-un timp foarte scurt.
Asadar, detoxifiati-va organismul si protejati-va de racelile de sezon, raceli care va pot afecta foarte usor si care pot duce si la probleme mai grave!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu