Cadouri de Craciun
Fie ca esti din Bucuresti sau din provincie, sigur te-ai uitat macar o data pe o harta Bucuresti pentru a-ti satisface curiozitatea! 

Bucurestiul este un oras vizitat de foarte multi turisti an de an si tocmai de aceea si hartille turistice si fizice ale Bucurestiului sunt foarte cautate. Pe langa hartile turistice si fizice, este foarte cautata si harta Bucuresti online, tocmai de aceea site-uri precum StraziBucuresti incep sa fie din ce in ce mai populare. 

O harta online a Bucurestiului, precum cea de pe StraziBucuresti.ro, ne ofera o varietate de detalii despre strazi, cartiere, transportul in comun, vizualizari 3D sau din satelit etc. Informatii necesare atat celor ce locuiesc in capitala, cat si celor ce sunt in trecere prin Bucuresti.

Pa harta Bucuresti online gasiti orice fel de adrese, fie ca e vorba de marile bulevarde bucureste, fie de micile stradute de cartier. Asta deoarece serviciile precum Google Maps sunt foarte complexe si evoluate. 

Informatii despre Bucuresti

Bucurestiul este capitala Romaniei, dar si cel mai mare oras al tarii. Fiind atat cel mai populat, cat si cel mai intins oras, acesta este impartit in 6 sectoare

-Sectorul 1 este situat oarecum in partea Nordica a capitalei si cuprinde cartierele Bucurestii Noi, Primaverii, Damaroaia, Dorobanti, Aviatorilor, Gara de Nord si Piata Victoriei. Sectorul 1 este si totodata cel mai exclusivist cartier al capitalei.

-Sectorul 2 este alcatuit din cartierele Pantilimon, Colentina, Floreasca, Fundeni si Iancului. Sectorul 2 este situat in partea Central-Estica.

-Sectorul 3 este situat in partea de Sud-Est a orasului si cuprinde cartierele Dudesti, Titan, Balta Alba si Vitan.

-Sectorul 4 este in partea de Sud si este alcatuit din cartierele Berceni, Giurgiu, Timpuri noi, Vacaresti si Tineretului.

-Sectorul 5 este alcatuit din Ferentari, Rahova si Cotroceni si se afla in partea de Sud Vest.

-Sectorul 6 este situat in partea de Vest si are in componenta sa cartierele Giulesti, Crangasi, Militari si Drumul Taberei.

Una peste alta, Bucurestiul este un oras foarte mare, iar daca ai de gand sa vizitezi capitala, asigura-te ca vei consulta inainte o harta Bucuresti actualizata.0 comentarii:

Trimiteți un comentariu