Cadouri de Craciun

Jocurile online cu masini sunt printre cele mai populare, atat in randul tinerilor cat si al oamenilor maturi. Obisnuim sa jucam aceste tipuri de jocuri deoarece sunt distractive, ne satisfac nevoia de viteza(pentru unii) si sunt competitive. Nu doar baietii sunt cei care apreciaza aceste jocuri, ci chiar si fetele. Beneficiile pe care le ofera aceste jocuri cu masini sunt multe si tin atat de distractie cat si de exersarea anumitor abilitati. De exemplu, jocurile cu parcari de masini, chiar daca nu te vor ajuta in totalitate sa inveti sa parchezi o masina in viata reala, te vor face sa intelegi cum functioneaza procesul parcarii.

Multi tineri care urmeaza sa dea examenul auto joaca acest tip de jocuri pentru a-si exersa abilitatile in parcarile laterale sau parcarile cu spatele. Jocurile cu masini din ziua de astazi sunt foarte realiste, dand-ti impresia ca tu chiar te afli la volanul respectivei masini. Grafica extraordinara si gameplay-ul bine gandit fac jocurile cu masini sa fie cele mai apreciate metode de divertisment. Jocurile cu masini acopera o intreaga arie, existand jocuri speciale doar de rally-uri, cum ar fi Collin McRae Rally, intreceri prin orase, cum ar fi seria Need For Speed, curse pe circuit, cum ar fi Formula 1 sau Forza Motorsport 4(lansat doar pentru Xbox 360), Trackmania(un joc cu masini fictive super rapide) sau chiar jocuri in care suntem pusi sa conducem camioane, printre care putem aminti 18 Wheels of Steel sau seria Hard Truck Simulator.

Jocurile cu masini sunt destinate tuturor pasionatilor de viteza si le poti juca fie singur, fie cu familia, fie cu prietenii. Sunt de asemenea o metoda foarte buna de petrecut timpul impreuna. Acum chiar este la moda sa ai in living un TV mare conectat la o consola Play Station sau Xbox, unde sa poti juca tot felul de jocuri cu membrii familiei sau prietenii. Jocurile online cu masini, desi nu au o grafica extraordinara, precum cele pentru PC sau console, au de asemenea un foarte mare succes la public. Se intampla ca din curiozitate sa incerci un astfel de joc online cu masini si sa te trezesti ca ai petrecut ore intregi jucandu-l.  

Oricat de frumoase si interesante ar fi jocurile, nu trebuie sa abuzati de ele!

Prea mult timp petrecut bucurandu-va de jocurile cu masini mai mult are efecte negative decat pozitive. Sedentarismul este un factor de risc care poate duce la aparitia mai multor boli, iar pe langa asta, timpul petrecut in fata PC-ului il puteti folosi in scopuri mult mai constructive. Jocurile trebuie vazute ca o metoda de relaxare si nu trebuie sa abuzam de ele.

Inainte obisnuiam sa imi petrec ore intregi in fata computerului jucand atat jocuri cu masini cat si jocuri de fotbal, precum cele din seria Fifa, si chiar jocuri online cu personaje, precum Tom si Jerry, insa in cele din urma am realizat ca statul in fata computerului cu orele, doar jucand jocuri, nu avea sa-mi aduca nimic bun. In cele din urma mi-am scos jocurile din lista de activitati si am inceput sa-mi concentrez timpul pe lucruri care ar putea sa ma ajute intr-adevar. Acum, nu mai stau cu orele in fapta PC-ului sa joc jocuri cu masini, insa ocazional, in special in weekend-uri caut sa ma relaxez prin intermediul lor.

Ideal ar fi sa nu gasiti deloc relaxare in aceste jocuri pe PC, insa daca nu va puteti abtine deloc, atunci incercati sa atribuiti doar o mica parte din timp, adica sa jucati doar la final de saptamana sau o data la cateva zile.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu